dinsdag 28 september 2010

VN stelt contactpersoon voor buitenaards leven aan

"B-H-V is nog niet gesplitst en de Palestijnse staat zal niet voor morgen zijn, maar interplanetair zit de mensheid wél op schema: de Verenigde Naties willen een wetenschapper aanstellen als contactpersoon voor het geval we buitenaards leven op de koffie krijgen."

http://www.hln.be/hln/nl/921/Kanaal-Nieuws/article/detail/1162208/2010/09/27/VN-stellen-contactpersoon-voor-buitenaards-leven-aan.dhtml 

"NEW YORK - De Verenigde Naties willen een wetenschapper aanstellen als contactpersoon voor het geval we buitenaards leven op bezoek krijgen. De keuze voor de functie valt op Mazlan Othman, een Maleisische astrofysica."

http://www.ad.nl/ad/nl/1000/Nieuws/article/detail/515121/2010/09/27/VN-stelt-contactpersoon-voor-buitenaards-leven-aan.dhtml


De informatie voorziening aangaande de acceptie van mogelijk buitenaards leven komt in een stroom versnelling. Waar er voor heen in de main stream media alleen plek was voor spot worden nu serieuze berichten geschreven. Een omslag als zeg ik het zelf!

Ik verwacht de komende periode meer van deze berichten. Uiteraard betekent het nog geen disclosure. Het betekent wel dat het een serieus onderwerp wordt in plaats van gelacht over groene mannetjes. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten