maandag 23 december 2013

Buitenaards bericht, er wordt direct met ons gecommuniceerd


http://c2.plzcdn.com/ZillaIMG/0a34a9e4cd41ef3062d5df9d663f0aa6_medium.jpg

Wij zijn niet alleen in DIT heelal, ons bestaan in dit zonnestelsel is bij 'anderen' bekend. We horen het niet en zien het niet via de media. Eenvoudigweg omdat er nog geen goede verklaring is gevonden wat betreft de herkomst van diverse berichten. Naast de zeer grote aantallen hoaxes, zijn er nog ruim voldoende andere aanwijzingen waar nog steeds geen goede verklaring voor is gevonden.

http://c2.plzcdn.com/ZillaIMG/ff1baa35d023ada5f4d30d3039adde97.jpg

De aard van deze berichten is gebaseerd op een bitcodebericht uit 1974 dat door SETI (Search for Extra Terrestrial Intelligence) de ruimte in werd gestuurd. Het bericht van Arecibo zag er uit zoals op de afbeelding. In werkelijkheid zaten er geen kleuren in het bericht, maar het is op deze manier een stuk duidelijker zichtbaar en toe te lichten.
Het bericht verteld iets over ons, wie wij zijn en waaruit wij zijn opgebouwd. De witte puntjes bovenaan vertellen dat wij gebruik maken van een decimaal stelsel. De paarse bitjes daaronder zegt dat wij zijn opgebouwd uit koolstof. Groen zijn de diverse chemische symbolen die in onze atmosfeer voorkomen. Ons DNA in het blauw en we hebben een groot lichaam met een klein hoofd. We leven volgens de gele bitjes op de derde planeet van de Zon met 4,29 miljard mensen (1974). Het bericht hebben we verstuurd met de paarse telescoop.
Einde bericht.


Het antwoord

Pas jaren later kwam er een 'antwoord', maar misschien niet op een manier die de medewerkers van SETI gehoopt hadden. Het bericht werd geretourneerd in een graancirkel, helaas een zeer omstreden fenomeen. Het is duidelijk dat het merendeel van alle graancirkels door mensenhanden zijn gemaakt, op diverse media kan je ook zien hoe je een graancirkel moet maken en in de loop der jaren zijn de graancirkels sterk geëvolueerd. De figuren zijn veel complexer geworden en er zijn diverse graancirkels gemaakt voor reclamedoeleinden.
Toch zijn er een aantal graancirkels (graanfiguren) die nog steeds niet verklaard zijn en waar de afkomst nog steeds twijfelachtig is. Regelmatig wordt er een verhoogd elektromagnetisme in de buurt van bepaalde graancirkels gemeten. Soms werken mobiele telefoons niet goed in een graancirkel, maar na enige tijd word het elektromagnetische niveau weer normaal. De afbeelding die in de buurt van een radiotelescoop in Engeland (2002) werd gevonden (eentje die SETI gebruikte voor onderzoek) staat hieronder:
http://c2.plzcdn.com/ZillaIMG/f660128918d587caac75512506f6c614_medium.jpg

Rechts het bericht van Arecibo en links wat er in het graan werd afgebeeld. Rechtsonder de radiotelescoop die regelmatig door SETI wordt gehuurd/gebruikt. Het lijkt sprekend het bericht uit 1974, maar is toch volledig anders. De opbouw is ook uit koolstof, maar ook Silicium. De stoffen in onze atmosfeer komen daar ook voor. "Zij" hebben een extra DNA-string, een groot hoofd met een klein lichaam. De 3e, 4e en 5e planeet worden door 21,8 miljard 'mensen' bewoond. Onderaan zeer waarschijnlijk de techniek die gebruikt is om het bericht te beantwoorden. Dat is zo'n beetje de strekking van het tegenbericht in het graan.http://c2.plzcdn.com/ZillaIMG/0ca56619df0ce60690663a4c72ccd64d.jpg
De andere graancirkel op de foto ziet u hiernaast uitvergroot. Het doet zeer duidelijk aan een gezicht denken, maar de techniek die werd toegepast om deze figuur te maken bleek behoorlijk gecompliceerd te zijn. Voor beide afbeeldingen geldt dat het niet onmogelijk is dat ze door mensenhanden gemaakt zijn, maar het zou dan wel verdomde knap zijn en die personen hadden dan ook een goede kennis van zaken..
Exact een jaar voor het verschijnen van deze twee graancirkels, werd er op hetzelfde veld een andere graancirkel gevonden met een hoop symmetrische, ronde vormen. Destijds werd er niet veel aandacht aan besteed, ook de media besteedde er nauwelijks aandacht aan. De algemene opvatting is dat graancirkels toch allemaal hoaxes zijn. 
http://c2.plzcdn.com/ZillaIMG/24667b228fd8397a6cd8377a5c74406a_medium.jpg
De afbeelding (2001) doet sterk vermoeden aan de eerdere afbeelding die iets zei over de gebruikte technologie. De resolutie was een jaar later een stuk lager, omdat het om een bit-codebericht ging. Toch lijken beide afbeeldingen zeer sterk op elkaar. 

Beware of the bearers of false gifts

http://c2.plzcdn.com/ZillaIMG/928e7359374ee602e540e0d4e040863b.jpg
Nou dachten ze ergens in het Heelal, die jongens op Aarde zitten nog in het cd-rom tijdperk. Laten we dan maar een cd-tje voor ze branden in bit-code. Door velen werd deze graancirkel als een goede grap gezien, alleen de aard van de bit-code die op de zogenaamde cd staat is best wel vreemd te noemen:
Beware of the bearers of FALSE gifts
their BROKEN PROMISES
Much PAIN But Still time
BELIEVE.
There is GOOD out there.
We OPpose DECEPTION
COnduit CLOSING (bellsound)

Het bericht uit 1974 van Arecibo werd verstuurd in de code ASCII, een code die wordt omgezet in het engels. Dat kan een verklaring zijn voor het engelstalige tegenbericht. De binaire code werd vertaald door Martin Keitel en zijn vertaling wordt door diverse wetenschappers bevestigd. Volgens Keitel zit er een verborgen boodschap in de grote en kleine letters, want het bericht werd op deze manier met grote en kleine letters geschreven.

De boodschap is nog niet ontcijferd, alle vermeldde graancirkels in dit artikel zijn nog niet geclaimd door eventuele (menselijke) makers. Mocht u de verborgen boodschap zien, dan hoor ik het graag..:))

Bedankt voor het lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten