vrijdag 1 mei 2015

E621“Als een neuron aan een grote dosis E621 wordt blootgesteld, begint de cel te zwellen en sterft binnen het uur. Na twee uur beginnen de witte bloedcellen de resten van de dode neuron op te ruimen. Wanneer een lagere dosis E621 wordt gebruikt, gebeurt er niets onmiddellijk. Maar na het tweede uur ondergaat de neuron plotseling een snelle dood. Russell L. Blaylock, arts.

E621 is een vorm van MSG (de Engelse afkorting voor Mono Sodium Glutamate — Ned. Mononatriumglutamaat) en is een natriumzout van glutaminezuur. In de volksmond gebruikt men de term MSG voor een reeks van verwante stoffen, zoals die hieronder vermeld staan. De stof wordt gebruikt als smaakversterker en is vaak in Chinese gerechten (als Ve-Tsin) terug te vinden, maar ook in allerlei zoutjes, kant-en-klaar maaltijden, snacks, koekjes, worst, soepen en (instant poeders voor) sauzen.

In voedsel is MSG in verschillende vormen met elk hun eigen E-Nummer te vinden: glutaminezuur: E620, mononatriumglutamaat: E621, monokaliumglutamaat: E622, calciumdiglutamaat:
E623, monoammoniumglutamaat: E624 en magnesiumdiglutamaat: E625. Op de verpakking staan vaak, in plaats van MSG, andere stoffen vermeld die MSG bevatten: gehydroliseerd* plantaardig eiwit (dat tot 20% uit glutamaten* bestaat), gistextract, gehydroliseerd eiwit (gehydrolyseerde proteïne), gehydroliseerd plantaardig eiwit (proteïne), plantaardig eiwit hydrolysaat*, gehydrolyseerd soja eiwit (proteïne), gehydrogeneerde plantaardige olie, eiwit- (proteïne-) extract,
soja extract en caseïnaat*. Als u voedsel koopt dat een industriële bewerking ondergaan heeft, is de kans vrij groot dat er MSG in zit.

Bescherm uzelf tegen geknoei met uw gezondheid. Lees het hele verhaal over de waarheid over voedsel in Dodelijke Leugens: http://www.dodelijkeleugens.nl/


1 opmerking:

 1. Niet het licht zien zien. Geld, bevoegdheden, roem en rijkdom worden uw titel in slechts drie dagen.
  Als u geïnteresseerd bent in het brede hoofdkantoor van Illuminati bij (VS). Email: (joinilluminati66@gmail.com)
  Bel of whats-app agent via dit contact ...
  + (234) 8036148428.

  Voor uw online initiatie.
  Maakt niet uit waar je bent. Geen afstand kan het werk van ons baphomet beïnvloeden.
  Contacteer ons op Viber (+15156087779)

  Laat je niet bedriegen en pas op voor internet
  Fraudeurs die beweren dat ze een van ons zijn, doen u zeker
  Bevestig eerst voordat u een vraag doet ...

  BeantwoordenVerwijderen