maandag 9 september 2013

Buitenaardse schepen schakelen kernwapens uit

Buitenaardse schepen schakelen kernwapens uitEr wordt vaak gesproken over de dreiging van nucleaire wapens en mogelijkheden om het gevaar in de hand te houden. Hoe reëel is deze dreiging?
De natuurkundigen Albert Einstein en J. Robert Oppenheimer vroegen zich af of de aanwezigheid van ongeïdentificeerde ruimteschepen in onze atmosfeer te maken heeft met kernproeven.

Sinds de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki vielen, worden er objecten in ons luchtruim waargenomen die niet kunnen worden verklaard. Ze lijken met name geïnteresseerd te zijn in het nucleaire wapenarsenaal dat over de hele wereld is verspreid.

Geheim
Zijn de inzittenden van deze objecten, zoals Einstein en Oppenheimer al vermoedden, bezorgd over het feit dat onze ‘leiders’ met hun ziekelijke ideeën de wereld in hun greep willen houden door middel van het verspreiden van angst en het zaaien van haat?

Het uitschakelen van kernwapens is meerdere malen vastgesteld en gedocumenteerd. Op Vandenberg Air Force Base, een vliegbasis en ruimtehaven in Californië, werd in 1962 een langeafstandsraket uit de lucht gehaald door een object dat naast de raket kwam vliegen en stralen op de dummy-kernkop afvuurde. De raket werd uitgeschakeld en viel uit de lucht.Is er een interventie gaande om de oorlogszuchtige top op non-actief te zetten en een catastrofe te voorkomen? Volgens Amerikaanse legerpiloten worden kernwapens tot op de dag van vandaag uitgeschakeld door buitenaardse wezens.

De militairen vertellen de Britse Daily Telegraph dat de wezens sinds 1948 actief zijn en dat de overheid deze informatie geheim probeert te houden. Met name nucleaire installaties in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten zouden zijn geïnfiltreerd.

Op basis van de informatie die zes Amerikaanse oud-piloten en onderzoeker Robert Hastings hebben verzameld blijkt dat buitenaardsen 70 jaar geleden al op aarde zijn geland. “De Amerikaanse luchtmacht liegt over de nationale veiligheidsimplicaties van ongeïdentificeerde vliegende objecten bij nucleaire bases en wij kunnen dat bewijzen,” zei commandant Robert Salas.

Lichtstralen
Hij was op 16 maart 1967 zelf getuige van interventie op Malmstrom Air Force Base in Montana, waar Minuteman-kernraketten lagen opgeslagen. “Toen ik aan het werk was verscheen een object dat precies boven de basis bleef hangen,” ging hij verder. “De raketten – 10 Minuteman-kernraketten – werden uitgeschakeld en datzelfde gebeurde een week later op een andere basis. Deze objecten zijn zeer geïnteresseerd in onze raketten, waar ze ook vandaan mogen komen. Persoonlijk denk ik dat ze niet van de aarde komen.”In Groot-Brittannië zijn soortgelijke incidenten gemeld. Kolonel Charles Halt zag 30 jaar geleden een UFO boven de voormalige legerbasis RAF Bentwaters in de buurt van Ipswich. Hij zag hoe lichtstralen werden afgevuurd in de basis. Vervolgens hoorde hij op de legerradio dat buitenaardsen in de opslagruimte voor kernwapens waren geland.

“De Britse en Amerikaanse veiligheidsdiensten proberen tot op de dag van vandaag het belang van de gebeurtenissen rond RAF Bentwaters te ontkennen door desinformatie te verspreiden,” legde Halt uit.Commandant Bruce Fenstermacher zag in 1976 een sigaarvormige UFO boven een nucleaire basis in Wyoming toen hij daar werkzaam was als luchtmachtofficier. Volgens kolonel Frederick Meiwald is deze waarneming niet uniek. Hij zag een ‘felgekleurd object’ toen de kernwapens op zijn basis buiten werking werden gesteld.

Soesterberg
Ook in Nederland is UFO-activiteit rond vliegbases gemeld. In februari 1979 werden boven vliegbasis Soesterberg UFO’s gezien, maar zoals vaker durfden mensen er niets over naar buiten te brengen. Een F-4 Phantom die werd ingezet om de vliegende schotel te onderscheppen, crashte uiteindelijk in de Noordzee.
Dit jaar werd bevestigd dat er kernwapens liggen opgeslagen in Nederland. Voormalig premier Ruud Lubbers zei dat in ondergrondse kluizen op vliegbasis Volkel in Brabant 22 Amerikaanse atoombommen liggen opgeslagen.

Lubbers kreeg bijval van oud-premier Dries van Agt. “Ze liggen daar en het is van de zotte dat ze daar nog altijd liggen,” zei hij. Officieel is het een staatsgeheim en mag er niet openlijk over gesproken worden. “Inderdaad is het een staatsgeheim, maar de facto is het een publiek geheim geworden,” aldus Van Agt. Op dezelfde manier wordt de aanwezigheid van onbekende ruimteschepen in onze atmosfeer en in een baan om de aarde de facto geaccepteerd door het leger.Bron: http://niburu.nl/et/5262-buitenaardse-schepen-schakelen-kernwapens-uit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten