donderdag 10 oktober 2013

Het klotsende geld: de 500 biljoen van de Rothschilds


Wij Worden Wakker heeft een boeiend filmpje, over de Rothschild familie. Hoewel familieleden van de Amschel familie, onder de aangenomen naam Rothschild, van origine Duits/Joods, tot de rijkste mensen van de planeet behoren, wordt er niets over hun fortuin geschreven in bijvoorbeeld de lijst van rijkste mensen ter wereld in Forbes.

Kennelijk moeten we dus geloven dat Carlos Slim (u kent hem tegenwoordig van KPN) de rijkste mens op de planeet is? Deze man heeft ‘slechts’ 73 miljard, echt niet dat deze man de rijkste is. Nog niet eens in de buurt! Waarom komt Forbes met zulke onzin lijstjes? Waarom wijst Forbes een haast willekeurig iemand aan als rijkste man ter wereld? Goede vraag.

De Rothschild familie (alledgedly, naar verluidt, volgens sommigen, ik heb even geen zin in een rechtzaak, waar ik het over heb is uiteraard puur ongebaseerde mythologie) fraudeert, chanteert, beïnvloedt en manipuleert al 200 jaar sinds de Waterloo activiteiten. En zijn sindsdien eigenaar van de pers (Reuters en Associated Press, welke input is voor alle Nederlandse nieuwsvoorziening) en de Engelse Munt, en zijn de baas van de Bank of England. De goudmarkt in Engeland is van hen maar in werkelijkheid is de wereldwijde goudmarkt van hen, ze hebben de controlerende macht in Shell, ze beheren het vermogen van de Black Nobility (de koninklijke families van Rome van voordat Italië daar de macht overnam) van het Vaticaan, ze zijn mede-eigenaar en mede-oprichter van de Federal Reserve (eigenlijk staan nagenoeg alle centrale banken onder hun macht, in ieder geval ook de DNB en de ECB), etc, etc.

De familie Rothschild heeft (naar verluidt) met 200 jaar daardoor en daarmee kennelijk 500 trillion (VS) dollar ‘verdient’. Hoeveel is 500 trillion dollars? Dat is 500.000 miljard dollar. In perspectief: de totale Nederlandse staatsschuld is zo’n 450 miljard. Hoe ziet een trillion dollar er uit? En 500 biljoen was toen dit filmpje gemaakt werd, nu zo’n 10 jaar (?) later is het vermoedelijk al minstens vervijfvoudigd of vertienvoudigd? En vergeet niet, de Rothschilds werken sinds relatief korte tijd samen met de Rockefellers, en hun vermogen…

Het is hoe dan ook kennelijk meer dan de helft van het vermogen van de gehele planeet, in de handen van één familie, die daarover uiteraard geen vermogensbelasting hoeft te betalen, die geen audits hoeft te ondergaan, geen belastinginspectie, etc. Voor hen gelden hele anders regels dan de rest van de mensheid.
En zulke macht corrumpeert uiteraard (alledgedly, naar verluidt) big time, dit zijn geen (naar verluidt!) lieverdjes. Als men op deze planeet spreekt over ‘de onzichtbare hand’, dan bedoelt men de hand van de Rothschilds. Veel narigheid op deze planeet is (naar verluidt!) te herleiden naar deze familie.
Het geld klotst dus letterlijk tegen de plinten op deze planeet, het klotst alleen niet tegen uw plinten – en dat is geen toeval. Carlos Slim de rijkste man? Not even by a long shot.

Via: Wij Worden Wakker. (Het filmpje is niet heel vrolijk)

Mijn bron: http://langleveeuropa.nl/2013/10/het-klotsende-geld-de-500-biljard-van-de-rothschilds/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten