maandag 21 oktober 2013

Video: Heerlijk als iemand eindelijk de waarheid vertelt en wat we NU nodig hebben

Veel zullen we er niet mee bereiken, maar er zouden meer mensen moeten zijn zoals Dylan Ratigan. In onderstaande video verliest hij zijn kalmte omdat de huidige problemen in de VS (die gelijk zijn aan de problemen in alle westerse landen) niet bij de kern worden aangepakt. Dit zal ons, onze kinderen en zelfs onze kleinkinderen veel geld en welvaart kosten, omdat de politiek niet geschikt is om de juiste beslissingen te nemen.

Wat we nodig hebben om uit deze crisis te geraken is iemand die zich op de voorgrond werkt en eindelijk toegeeft dat heel het politieke en bancaire systeem zo corrupt en zo rot is, dat het geld zuigt uit de zakken van de bevolking. Iemand moet zich tegen deze machtsposities opwerpen en heel het systeem omgooien. Dit is de enige manier om de zaken aan te pakken en een stappenplan uit te werken in het belang van de bevolking en niet in het belang van de zakkenvullers.

Een heerlijke video, deel hem dan ook zoveel mogelijk via Facebook of Twitter.


See more at: http://www.beurs.com/2013/10/21/video-heerlijk-als-iemand-eindelijk-de-waarheid-vertelt-en-wat-we-nu-nodig-hebben/32941#sthash.6hLifsIB.dpuf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten