maandag 29 september 2014

Graag Delen: Medische bewijzen dat vaccins kanker, autisme, narcolepsie, ontwikkelingsstoornissen en de dood veroorzaken!

Belangrijk! Deel deze informatie over vaccins met uw Huisarts, kinderarts en iedere ouder die u kent! Velen van hen hebben geen idee van de schade die ze veroorzaken.
En neem nooit meer een ander vaccin!
Hieronder is een zeldzaam interview met Dr Maurice Hilleman, al meer dan 45 jaar chef ontwikkelaar van vaccins bij Merck Pharmaceuticals.
In dit geweldige interview, toont Dr Hilleman, absoluut geen spijt, en geeft toe dat zijn vaccins besmet met het AIDS-virus, het Leukemie virus, het kankerverwekkende Simian Virus 40 (SV40), en nog zo’n 40 andere buitenlandse virussen, vele nog “actief”!Ik adviseer met klem deze de gehele 10 minuten video te bekijken. Laat je niet afschrikken door de soms amateuristische kwaliteit van deze video en focus op de implicaties van wat Dr Hilleman opbiecht.

Source: http://worldunity.me/graag-delen-medische-bewijzen-dat-vaccins-kanker-autisme-narcolepsie-ontwikkelingsstoornissen-en-de-dood-veroorzaken/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten