vrijdag 30 januari 2015

Is de gewapende actie op de NOS een echte actie van een bezorgde burger over de gang van zaken op het wereld toneel, een oefening of een false flag wat een specifiek doel dient?


Is de gewapende actie op de NOS een echte actie van een bezorgde burger over de gang van zaken op het wereld toneel, een oefening of een in scene gezette situatie welke een specifiek doel dient!

Er is ook al een blogger facebook pagina gemaakt, zogenaamd door deze persoon, wel vreemd dat deze pas de dag voor de aanval is aangemaakt! (https://www.facebook.com/pages/Tarik-Zahzah/792311014191616)

Ik ben bang dat de aanval op alternatief Nederland bij deze officieel is geopend! * Nu een aantal dagen na de 'aanval' blijkt dat het inderdaad gebruikt wordt om de aanval te openen op anders denkende: oppositional defiant disorder’ of te wel ‘oppositioneel-opstandige gedragsstoornis‘ wordt hier nu voor gebruikt. Alle complotdenkers leiden aan deze aandoening volgens verschillende bronnen van de MSM.Zie ook:
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread875671/pg1
http://conspiracyanalyst.org/2015/01/21/its-official-if-you-question-authority-you-are-mentally-ill/

Ik ben iig heel benieuwd wat hij ons te vertellen had als het oprecht was, wat meer en meer niet het geval lijkt te zijn. Vermoedelijk niet iets wat we nog niet wisten maar toch! Het leek erop dat hij informatie wilde delen uit de conspiracy hoek, hackers collectief, nieuws wat de gewone burger niet weet enz. Maar de manier waarop is erg merkwaardig zie hiervoor de stukken van Martin Vrijland!

Ik kan wel een aantal redenen bedenken voor een in scene gezette situatie:
  • Is dit de open deur om de aanval te openen op anders denkende. Denk aan de situatie dat er bij background checks blijkt dat deze jonge een complotdenker was! *Newsflash* dit blijkt nu de invalshoek te worden! Worden we dan dalijk allemaal doorgelicht en krijgt iedere complotdenker een stempel? Moeten we verplicht volgzaamheid cursussen gaan volgen? De tijd zal het leren.
  • Is het een aanval op hackers collectiviteiten zoals Anonymous?
  • Of is het een manier zwaardere wapens voor de politie mogelijk te maken? Er gebeuren zoveel 'aanslagen de laatste tijd'. Krijgen we nu nog meer politie staat?
  • Worden airsoft / BB wapens nu verboden?
  • Is dit de aanleiding voor nog meer inbreuk op privacy en nog meer background checks?
  • Is dit een manier om de geloofwaardigheid van de politie en de NOS te versterken? 
  • Is dit om nog meer angst te zaaien en mensen gereed te maken voor de volgende ronden aan wetten die onze vrijheid verder zullen beperken?
  • Of is deze jongen toch gewoon gek en horen we hier niets meer van ik betwijfel dit laatste!
- http://www.martinvrijland.nl/2015/01/29/man-met-wapen-valt-de-nos-studio-binnen-en-eist-zendtijd/

- http://www.martinvrijland.nl/2015/01/30/nos-studio-hoax-problem-reaction-solution/

http://www.zerohedge.com/news/2015-01-29/dutch-national-tv-news-broadcast-interrupted-gunman-demanding-airtime-building-evacu

- http://www.gewoon-nieuws.nl/2015/01/hoe-krijg-je-zendtijd-bij-de-nos/#.VMuA99dAZTA.facebook

Stap 1: Wapens mee naar huis
http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/terreurmaatregel-agent-moet-wapen-mee-naar-huis-nemen

Stap 2: Demoniseren
http://www.martinvrijland.nl/2015/02/02/afwijkende-mening-stempel-complotdenker-en-voortaan-oppositioneel-opstandige-gedragsstoornis/

- http://www.bovendien.com/categorieen/actualiteit/eindelijk-eens-iets-op-tv-mensen-met-andere-meningen-complotters-levensgevaarlijk

http://www.martinvrijland.nl/2015/02/03/meer-verwarde-mensen-maar-hoe-help-je-ze/

Stap 3: ...


Kijken: Even geduld A.U.B.! - Joris Truthseeker

Hmmm


hmmmmmm

mhhmmmm

Let op het origineel van deze video is van september 2013 niet van 29-1-2015 zoals ze ons nu willen laten denken!

Foto: Maar nu echt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten