zaterdag 8 maart 2014

UFO boven de oosterscheldekering onder een dreigende wolk vlak bij een windmolen

Ik ben naast een blogger ook een amateur fotograaf zie hiervoor(http://www.flickr.com/photos/jaccovasseur/)

Tijdens een wandeling over het Banjaard strand op Noord-Beveland, Zeeland heb ik een sessie foto's geschoten van een wolken partij boven de oosterscheldekering. Toen ik thuis kwam ontdekte ik dat er bij inzoomen onder de wolken partij iets te zien was. Dit was mij tijdens de sessie absoluut niet opgevallen! Balen! 

De UFO(http://nl.wikipedia.org/wiki/Unidentified_flying_object), beweegt van links naar rechts over de foto. Ik moet er wel bij zeggen dat ik steeds verder van de kering liep. Dus mijn positie veranderde ook. De zon hing tevens laag welke de windmolens en de kering mooi belichtte. 

Op één foto is de UFO het meest helder. Op de daarna volgende foto's wordt de UFO heel zwak en lijken er op een gegeven moment twee te zijn. Dit geeft mij het idee dat er geen sprake is van een vogel of vliegtuig. Bovendien is het object rond wat geen bekende vorm is voor een vliegend object.

Er is op de andere foto's van deze sessie niets te zien. Er is geen sprake van vuil op de lens aangezien ik de lens altijd schoon houdt. Zie de beste foto's uit de sessie die dag:(http://www.flickr.com/photos/jaccovasseur/sets/72157642042269544/).

Ik heb ook een officiële melding gemaakt bij het UFO meldpunt: http://www.ufomeldpunt.nl/melding/3658-ufo-boven-de-oosterscheldekering/


Tijd 18:27:32:30Tijd 18:27:36:90 dat gaat best snel!


1 opmerking: