zondag 17 augustus 2014

Luister nou toch eens naar president Poetin!

President Poetin van Rusland kan in de ogen van het “vrije Westen” geen goed doen! Als hij een konvooi met hulpgoederen stuurt naar het door oorlog getroffen rampgebied in oost Oekraïne, dan is dat een verkapte invasie van een “onafhankelijk” buurland. Dat hij legervrachtwagens wit liet spuiten, is het bewijs van zijn duivelse sluwheid. Dat dit konvooi met militaire discipline is georganiseerd, bewijst dat het een aanval is! Als blijkt dat sommige vrachtwagens leeg of half vol zijn, dan is dat geen foutje in de Russische organisatie, maar een bewijs van Poetins kwade wil. Intussen is de NATO bezig met “humanitaire bombardementen” op de IS (voorheen ISIS) in noord Irak. Maar wat lijkt nou beter en wat zien we liever, humanitaire bommen of militaire voedselhulp?

Toen in 2011 de “wrede dictator Gadaffi” van Libië werd uitgeschakeld, heeft Rusland in de veiligheidsraad van de VN geen veto uitgesproken. Gadaffi voorzag de bevolking van Libië van voedsel, huisvesting, schoon drinkwater, een moderne infrastructuur, gratis onderwijs en gezondheidszorg voor iedereen. Maar het “vrije Westen” stuurde wat “Allah-akbar-hooligans” naar Libië en beweerde vervolgens dat Gadaffi zijn eigen bevolking bombardeerde. Onder het mom van “Responsibility to Protect” (R2P) kreeg Gadaffi een “No Fly Zone” over zich heen, waarna Libië volledig in puin werd gebombardeerd. Het is er nog altijd een chaos! Men noemt dat “vrijheid en democratie”.
Vervolgens werd de “wrede dictator Assad” van Syrië op hetzelfde recept getrakteerd, maar ditmaal wist Poetin er een stokje voor te steken! Hij was in 2012 nogmaals tot president verkozen, na een periode van 4 jaar als premier. In Syrië heerst nog steeds chaos, dank zij de “bevrijding” door het “Free Syrian Army”, een bonte verzameling van groepen terroristen afkomstig uit ruim 40 verschillende landen en getraind en bewapend door het “vrije Westen”. Zij worden tevens gefinancierd door Saoedi Arabië, want ook dat is een land van “vrijheid en democratie”! Alle gekheid op een stokje! Luister liever naar Poetin.

Meer@ http://www.boublog.nl/2014/08/16/luister-nou-toch-eens-naar-president-poetin/#more-20706

Geen opmerkingen:

Een reactie posten